Visszatekintés

Kedves Szülők, Nagyszülők, Tisztelt Támogatóink!

Engedjék meg, hogy a Földvár Bölcsőde egy kis  visszatekintést tegyen a 2021-es évre!

Habár a koronavírus ebben az évben is itt volt velünk, mi még így is nagyon jó évet zárhatunk.

Munkánk eredményességét jelzi, hogy a bölcsődénkbe jelentkezett gyermekek száma a vártnál sokkal jobban alakult, hiszen a 2021-22-es nevelési évben már várólistát kellett felállítani akkora igény mutatkozik bölcsődénk iránt. Úgy gondoljuk, hogy ehhez nagyban hozzájárult a családias légkör és a szeretetteljes nevelés-gonsozás mellett, a rengeteg eredményes pályázat és a hozzánk érkező támogatások. 2021 évben több pályázaton is nyertesként tudtunk részt venni, melyeket sikerrel meg is valósítottunk.

 

A Tesco-Global Kft. jóvoltálból így valósult meg a mezítlábas parkunk, melynek kivitelezésében nagy segítséget kaptunk az intézmény karbantartóitól és a szülőktől. Abban, hogy ezt egy külön udvarrészen tudjuk megvalósítani a kerítés felhúzásához nagy segítségünkre volt Polgár Zoltán alpolgármester úr.
Köszönjük!

 

Szintén pályázati forrásból és az alapítványunk támogatásával 4 db rugós játékot és 4 db gömb-kőrist tudtunk telepíteni. Ezekhez a munkálatokhoz szintén sok segítséget kaptunk a szülőktől és az intézmény karbantartóitól.
Köszönjük!

További pályázatokból nagyobb mennyiségű, sokszínű temperát tudtunk vásárolni, mely a gyermekekkel való tevékenységekhez nyújt segítséget.

Az idei évben támogatói felajánlásokat is kaptunk. A Békés Megyei Önkormányzat is támogatta bölcsődénket és egyik fő támogatónk Mucsi András képviselő úr. Az ő támogatásuk jóvoltából a sószobánkban egy fali vonalvezetőt tudtunk elhelyezni illetve a nagy mozgások támogatásához nagyon hasznos hullahopp karikákat tudtunk vásárolni.

Karácsony előtt még át tudtuk adni az ebből a támogatásból a gyermekek részére vásárolt MUFFIK szenzoros ortopédiai szőnyeget, melyet örömmel vettek birtokba.
Hálásan köszönjük támogatásukat!

 

Nagyon nagy öröm volt számunkra, hogy az idei évben is kaptunk gyümölcs és csokoládé-mikulás adományt a Békési Fiatalokért Egyesülettől. Polgár Zoltán alpolgármester úr támogatásával pedig a gyermekek étkeztetését tudtuk változatosabbá tenni, hiszen 100%-os gyümölcsével támogatta intézményünket.
Köszönjük!

 

A szülőktől is többször kaptunk felajánlást akik elsősorban játékokkal és édességekkel támogatták bölcsődénket.
Köszönjük!

Bölcsődénk az idei évben is több jótékony célú gyűjtéshez tudott hozzájárulni. Szívesen csatlakoztunk a Madzagos csokigyűjtő akcióhoz, melyet a kollektíva és a szülők is szívesen támogattak.
Köszönjük, hogy hozzájárultak ezeknek a kezdeményezéseknek a sikeréhez!

Mindnen évben nagy figyelmet fordítunk a környezet védelmére, ezért egész évben szorgalmasan gyűjtjük a használt sütőolajat. A szülők és munkatársaink háztartásaiből származó, egyébként környezetkárosító olajat a mi gyűjtőtartályunkban helyezhetik el.

Szelektíven gyűjtjük a szemetet és a komposztládánkat is többször ürítettük már, melyet visszaforgatunk a virágoskert feltöltésére.

Az idei évben 2 alkalommal tudtunk teljeskörű fertőtlenítést végezni bölcsődénkben melyhez Lukács Zoltán szakértő segítségét vettük igénybe. Köszönjük!

Visszatekintve tehát egy nagyon sikeres évet zárunk a mai nappal, bízünk abban, hogy a 2022-es évünk is legalább ilyen eredményes lesz!

Mindenkinek hálás szívvel köszönjük támogatását!

Nagyon Boldog Új Esztendőt kívánnak mindenkinek a Földvár Bölcsőde munkatársai!